pluryal skincare_edited.jpg

Революционен HA-Boost Complex

Хиалуроновата киселина е ключов елемент в поддържане на по-стегната кожа и HA-Boost Complex е най-ефективния начин за въвеждането й във вашата кожа. За първи път в историята на грижата за кожата, продуктите на основата на хиалуроновата киселина успешно стимулират толкова добре, колкото и хидратират кожата.HA-Boost Complex e уникална комбинация от хидролизирана хиалуронова киселина и екстракт от листа на Galanga,която снабдява кожата с допълнителна хиалуронова киселина. Стимулира се и молекулния синтез на киселината за максимално подобрение на вашата кожа.Екстрактът от листа на Galanga в HA-Boost Complex мощно стимулира синтеза на HAS -2 ензим, който продуцира големи количества от високо молекулна хиалуронова киселина, за да подпомага регенерирането на вашата кожa.

Day Must Cream

Хидратиращ, антиоксидантен дневен крем за нормална и суха кожа с богата и гладка текстура, който допринася за мекота и комфорт.

С основната си съставка HA-Boost Complex, Pluryal Day Must Cream поддържа кожата на лицето и шията еластична и стегната и стимулира и собствения синтез на хиалурон.

 

ДОКАЗАНА ЕФЕКТИВНОСТ

След 28-дневна употреба на продукта, клиничните проучвания показват:

94% реструктурирана кожа

88% изгладени назолабиални бръчки

87% по-млада кожа

PALAST-2014_07_14-57868 copie-LR_edited_