Полинуклеотидите в този продукт стимулират кожата на лицето и тялото да се "излекува" сама. Прилага се на места, където кожата е увредена или фина. Наблюдават се прекрасни резултати на деколте и шия.
 

Ефекти:
Премахване на стрии

Регенериране на кожата

Премахване на фини бръчки

Заличаване на белези

silk_edited.jpg

Pluryal DENSIFY e биостимулатор, комбиниращ ефекта на хиалуронов скин бустер и полинуклеотиди. Превъзходството на продукта пред останалите продукти на пазара се постига чрез синергичния ефект на стабилизираната хиалуронова киселина и регенеративната мощ на полиниклеотидте. Последните стимулират фибробластите – клетки, отговорни за производството на колаген. Хиалуроновата киселина пък хидратира трайно кожата и подобрява нейния тургор.

densify_edited.jpg

Очаквайте информация и наличности съвсем скоро!

hair density_edited.jpg

Pluryal Biosculpture е биостимулатор, който действа като „уплътнител“, подобрявайки качеството на кожата на лицето. Използва се за малки загуби на обем и терапия на отпусната кожа. Продуктът е произведен по МАТРИЧНАТА 3D ТЕХНОЛОГИЯ, която комбинира три различни типа хиалуронова киселина с различно молекулно тегло, разположени на слоеве – 2 вида омрежен хиалурон и свободна хиалуронова киселина между тях. Тази иновативна технология, използваща 3D матрица, позволява постепенното отпускане на свободна хиалуронова киселина, даващо усещане за постоянна хидратация на кожата.

biosculpture_edited.jpg