MDSKIN_10_09_20170040_edited_edited_edited.png
За лице

Хидратира кожата в дълбочина и я регенерира. Съдържа висока концентрация на хиалуронова киселина и стволови клетки. Заздравява вида на кожата, озарява и изглажда тена.

Ефекти:

Възстановява еластичността

Заздравява вида на кожата

Намаля фините бръчки

refresh.jpg
За лице

Изсветлява и уведнаквява тена на кожата. Обновява кожата на клетъчно ниво с помощта на съдържащата се аскорбинова киселина. Спомага за свиването на порите и премахване на черните точки.

Ефекти:

Изсветлява кожата

Изравнява тена

Свива порите

Регенерира

shine.jpg
За лице

С тази мезотерапия можете успешно да се преборите с акнето. Съдържащите се активни съставки действат противовъзпалително и имунорегулаторно. Хидратира, намалява транфера на меланин и така намалява вероятността за хиперпигментация

Ефекти:

По-чиста и ясна кожа

Регулация на себума

Превенция на хиперпигментация

clear.jpg
За лице

Съдържа антиоксиданти, които ефикасно се борят срещу свободните радикали и забавят стареенето. Подобрява  качеството, вида и тена на кожата и регулира секрецията на себум. Съдържа коктейл от аминокиселини и минерали. Прилага се много успешно с Mesoline Hair против косопад.

Ефекти:

По-чиста и ревитализирана кожа

Забавяне на старенеето

antiox.jpg
За лице

Изпослва се за ремоделиране на контура на лицето.  като премахва двойната брадичка и разгражда натрупаните мазнини с помощта на активните си съставки - дезоксифолиева киселина, гинко билоба, семена от конски кестен.

Ефекти:

Стопява мастните натрупвания

Оформя контура на лицето

Регенерира

face contour.jpg
За лице

Използва се за стягане на отпуснатата кожа на лицето, шията и деколтето с помощта на съдържащия се DMAE. Пантенолът и силицият стимулират продукцият ана колаген и хидратират.

Ефекти:

Стяга кожата на лицето, шията и деколтето

Озарява

Подхранва

tight.jpg
За коса

Иновативна мезотерапия, разработена за борба с косопада. Стимулира растежа на стволови клетки, хидратира и заздравява косъма.

Ефекти:

Сгъстяване на косата

Намаляване на косопада

Подобряване структурата на косъма

hair.jpg
За тяло

Действа оформящо и ремоделиращо като стомява локалните масни натрупвания по лицето и тялото. Съдържащият се фосфатидилхолнин 5% превръща мазнините в течност, която се изхвърля по естествено път. 

Ефекти:

Стопяване на локални мазнини

Оформяне на силуета

body contour.jpg
За тяло

Има дрениращ ефект и помага за изхвърлянето на излишната вода от организма. Активира увредените еластични и колагенови фибри и така премахва целулита  и заличава стриите. Съдържа липолитичен комплекс, дрениращ комплекс и силиций. 

Ефекти:

Намаляване на целулита

Стягане и изглаждане на кожата

Подобряване на микроциркулацията

body firm.jpg
За тяло

Има силен избелващ ефект както на лице, така и по тялото.  Изключително подходящ за приложение на интимни зони като подмишници и интимна зона. Съдържа транексамова киселина, глутатион и карнозин, които освен че имат силно изсветляващ ефект, забавят клетъчното стареене.

Ефекти:

Изсветлява кожата

Премахва пигментни петна по лице и тяло

Забавя клетъчното стареене

radiance copy_edited_edited.jpg