pluryal academy 2.png

Ние от Pluryal вярваме в значимостта на продължаващото обучение и подобряването на квалификацията на лекарите, развиващи се в сферата на естетичната медицина. Затова създадохме и Pluryal Academy в България още през 2016 г. Ние работим, за да помогнем на специалистите от цялата страна да бъдат в крак с най-новите световни тенденции и техники и затова избрахме много внимателно нашите тренери - професионалисти, новатори, естети. Pluryal Academy споделя опита, натрупан през годините от нашите сертифицирани тренери: д-р Снежана Манждукова, д-р Джак Антониу и д-р Мария Касини.

Курсовете на Pluryal Academy България се регистрират както с УИН номера на всеки лекар, така и с уникален номер на сертификата.

Д-р Снежана Манджукова е един от пионерите в естетичната медицина у нас и истински експерт в областта си. Специализирала е във ВМА София, катедра „Дерматология и венерология“. Има обучения в САЩ, Великобритания, Швейцария, Франция, Испания, Италия, Германия, Гърция, Израел, Ливан, Азия. Д-р Манджукова учи лекарите на естетика, насочена към създаването на един по-фин, по-изчистен и по-естествен силует и визия.Основател е на модерна естетична клиника.

Д-р Снежана Манджукова

Д-р Джак Антониу завършва медицинското си образование в МУ-София. В момента специализира пластична хирургия в болница "Токуда". Има придобита магистратура по естетична медицина от University of Camerino в Италия. Той и д-р Касини (по-долу) са единствените тренери за поставяне на филъри у нас, които имат магистратура по естетична медицина. Съосновател е на една от най-модерните естетични клиники в България.

 Д-р Антониу показва естетиката като съвкупност от фактори. Според него всички те трябва да се отчетат, за да се постигне перфектния резултат за всеки пациент.

Д-р Джак Антониу

Д-р Мария Касини е специализирала дерматология в болница „Токуда”. Работила е като естетичен дерматолог в най-голямата частна болница в Кипър. Има придобита магистратура по естетична медицина в University of Camerino в Италия.Тя и д-р Антониу са основатели на една от най-модерните и бързоразвиващи се клиники по естетична медицина в България. Според д-р Касини изискванията на потребителите на естетични услуги и в България, и в света, са едни и същи – красота, хармония и младост. Това е и посланието, което предава на колегите си.

Д-р Мария Касини

Д-р Ромелия Николова

Д-р Николова е тенер на Pluryal Bulgaria  за гр. Варна. Завършва Медицински Университет - Варна, с образователна степен -Магистър по медицина през 1991 г.  Придобива специалност "Дерматология и венерология" към Катедра по дерматология и венерология към Александровска болница, София. Тя участва в редица уъркшопи, конгреси, обучения и специализации в областта на естетичната медицина. Член е на БЛС и на Българскоро дерматологично. Практикува в собствена клиника - PearlSkin и е един от водещите специалисти в област Варна.