Търсене

"Аз се доверих на Pluryal"

Или "Защо професионалистите в естетичната медицина се доверяват на марката Pluryal"

От този месец започваме публикуването на редица интервюта с наши партньори - водещи лекари, доказали се в областта на естетичната медицина, професионалисти с опит и усет към красотата. В тях ще откриете препоръки и насоки за грижа за кожата, информация за различни anti-aging процедури.


Първото ни интервю сме направили с д-р Снежана Манджукова - дерматолог с над 20г. опит във и извън България. Доказана като една от най-добрите в областта си, я избрахме за тренер на Pluryal през 2016г., а в последствие нейните качества бяха оценени и на международно ниво и от миналата година е един от сертифицираните международни тренери на марката.


- Д-р Манджукова, разкажете ни повече за базовата anti-aging грижа за кожата. Откога препоръчвате да се започне с активна грижа срещу бръчки? С какво се започва?


- Всеки човек трябва да има индивидуален подход към грижата за кожата си. Генетичното предразположение, начина на живот влияят силно върху вида и качеството й. От това зависи и от кога ще се започне с активната грижа. Разбира се,има няколко задължителни “ритуала” независимо от възрастта - хидратация, слънцезащита, спорт, “чиста” храна. С напредване на възрастта е добре да се доверите на професионалния съвет на Вашия естетичен лекар и той да препоръча подходяща за Вашия вид и състояние кожа.

Смятам, че независимо от всичко, е много важно повече хора да потърсят естествен за възрастта си вид и да наблегнат върху умерените корекции и освежаването на кожата.


- Какви са позитивите на продуктите с марка Pluryal? Защо ги препоръчвате на клиентите си?

- Колегите учени и лекари от Pluryal са решили да разработят няколко взаимодопълващи се серии - Мезотерапии, Дермални филъри и Козметична линия, подходящи за различни етапи от “съзряването” на кожата и поддръжката й. Този подход ми допада и съвпада с моето виждане на дерматолог. Съставките са иновативни, с голяма доза природни компоненти и със силно ефективни съединения и вещества.

Именно затова виждам потенциала на марката да посрещне високите изисквания на българския потребител и препоръчвам продуктите на клиентите си.


- Кой е любимия ви продукт от серията и защо?

- За моята професия и име е важно да се постигат оптимални, естетствени и дълготрайни резултати и клиентите да са доволни. Ръководя избора си на продукти, с които работя именно от това. Работя прекрасно с филърите от серията на Pluryal - Classic, Volume, Booster. Харесвам ги защото са изкчително щадящи, въвеждат се в кожата лесно и реализират изключително натурални резултати. От скоро излезе новата Pluryal Mesoline Facecontour, която редуцира мастните натрупвания в долната челюст или така наречената двойна брадичка. Предполагам, че това ще стане една силно търсена терапия от клиентите ми.

1177 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички