Търсене

"Аз се доверих на Pluryal"Pluryal България продължава със серията интервюта с водещи естетични специалисти в страната. Днес ви срещаме с д-р Мария Касини,тренер на Pluryal за България, която освен че е дерматолог, е и магистър по естетична медицина от университет в Италия.Д-р Мария Касини: Кожата е Вашата визитка.

- Д-р Касини, започваме с въпроса, който сигурно са ви задавали стотици пъти. Кога трябва да започнем грижата за кожата?

- Няма еднозначен отговор на този въпрос. Представете си един тийнейджър с акне, който се сети да започне да се грижи за кожата си на 25 години. Резултати при такива пациенти бихме постигнали много трудно, а и ще струват твърде скъпо. Ако говорим обаче за хидратация и превенция на стареенето, то отговорът е колкото по-рано, толкова по-добре. Винаги предлагам на моите по-млади пациенти да започнат с мезотерапия като Pluryal mesoline REFRESH, която е богата на хиалуронова киселина и витамини.


- Споменахте серията мезотерапии Pluryal mesoline. Кой Ви е любимият продукт?

- Мезотерапиите Pluryal mesoline са може би най-богатата серия на пазара. За мен в нея има два уникални продукта. На първо място като специалист дерматолог обожавам ефекта на Pluryal mesoline CLEAR. Това е единствената мезотерапия, която е специално предназначена за акнеична кожа. Чрез този продукт вкарваме директно в дермата съставки, които са широко използвани в лечението на акне, като витамин А и ниацин. Така ефектът е много по-силен и бърз от обикновеното мазане с кремове на подобна основа, защото по този начин целият високонцентриран продукт се инжектира в кожата. Вторият ми любим продукт е от гледна точка на това, че съм жена (смее се). Това е Pluryal mesoline BODYCONTOUR – най-концентрираният препарат за топене на мазнини. От личен опит върху себе си мога да Ви кажа, че по-добри резултати не съм постигала с друго.


- Кой е най-честият съвет, който давате на Вашите пациенти или какво е мотото на д-р Касини?

- Клиника Bellissimo, в която работя, е една от най-модерните клиники не само у нас, но и на Балканите. При нас идват много чужденци. Затова моето мото е на английски: “Invest in your skin. It`s going to represent you for a long time”, което преведено на български звучи като „Инвестирайте в кожата си. Тя ще ви представя дълго време.”

1191 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички