Търсене

Д-р Ибрахим: Красотата не се постига на конвейр

Pluryal България продължава със серията интервюта с водещи специалисти в областта на естетичната медицина в страната. Днес ви запознаваме с мнението на дерматологът д-р Теодора Ибрахим, чието мото е „Бъди уникална”.


- Д-р Ибрахим, откога препоръчвате да се започне с активна грижа срещу бръчки? С какво се започва?

Съветвам своите клиенти да започнат да се грижат активно за кожата си още около 25 годишна възраст като я хидратират и предпазват от слънцето. Използването на качествена козметика със слънцезащитен фактор и хидратиращи агенти са основните атрибути не само за по-младата кожа, а и трябва да са неизменна част в ежедневната рутина на жените на всякаква възраст. По-нататък може да се продължи с общоукрепващи терапии за кожата като мезотерапия или дълбоко подхранващи маски. На възраст около 30-35 години може да се започне с поставянето на скин буустъри или филъри, прилагането на лазерни процедури и др.


- А откога работите с нашите продукти?

- Работя с продуктите на Pluryal от 4 години. Трудно е да се наложиш на пазара на естетичната медицина, тъй като се предлагат множество продукти с добро качество. Въпреки това Pluryal успяха да извоюват мястото си, предлагайки високо качество, конкурентни цени и добро обслужване.


- Кой ви е любимият продукт от серията и защо?

- Работя усилено с продуктите от гамата Pluryal Mesoline. Мезотерапиите са със силни, но все пак щадящи кожата формули. Клиентите са доволни от резултатите, а това ме прави щастлива.


- Какви са позитивите на нашите продукти? Защо ги препоръчвате на клиентите си?

- Продуктите са с високо качество и с тях лесно и бързо се постигат задоволителни резултати. Имат широка гама и иновативно и резултатно решение за всеки проблем - от уморен вид на кожата, бръчки и тъмни кръгове под очите, през оформяне на контура на лицето до премахване на целулит и разграждане на мастни натрупвания, спиране на косопада и дори акне.


- Кой е най-честият съвет, който давате на Вашите пациенти за поддържането на красива кожа или какво е мотото на д-р Теодора Ибрахим?

-Винаги казвам на пациентите си, че искам да открием тяхната уникална красота, защото красивото не се прави на конвейр. Затова и моето мото е „Бъди уникална”.

198 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички