Търсене

Уголемяване на мъжкото дойстойносто с филъриВсе повече мъже искат да уголемят пениса си, но не са доволни от постигнатите резултати. Хирургична корекция и инжектирането на собствена мастна тъкан са популярни методи, но хирургичните процедури изискват пълна упойка, а и са описани усложнения като миграция на мастната тъкан, промяна във формата и некроза на пениса.

В световен мащаб става все по-популярно цялостното уголемяване на пениса чрез инжектиране на хиалуронови филъри. Скорошни проучвания доказаха, че преждевременната еякулация може да бъде успешно третирана чрез инжектиране на хиалуронова киселина в главичката на пениса.

Pluryal България има удоволствието да посрещне в България д-р Аббас Кхадра (Уролог) - Един от пионерите в тази област. Ние, заедно с партньорите ни от клиника Bellissimo, ще проведем представяне на метода и тренинг от 5-и до 8-и септември.


Д-р Кхадра представя ежегодно резултатите си на най-големите световни конгреси по урология и естетична медицина. В едно от последните си проучвания 80% от пациентите му докладват пълна удовлетвореност от резултатите, 80% повишение в самочувствието, 70% подобрение на сексуалното преживяване, а 9 от 10 пациенти биха се подложили отново на процедурата*.

За постигане на оптимален ефект той препоръчва инжектирането на 10 филъра от гамата на Pluryal. Процедурата отнема около 30 мин. и се извършва под локална анестезия. Не се усеща абсолютно никаква болка, а резултатите са видими веднага. Цената на процедурата е 4000 лв.


За записвания за процедура можете да се свържете с нас или клиника Belissimo.2062 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички